Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Novogodišnji beogradski festival i Ledeni atrijum za klizanje kod Hale 2, Beogradskog sajma otvoren je 18. decembra 2016.

Starije beograđane Novogodišnji festival odsetiće na detinjstvo i sećanje na nekadašnji Novogodišnji vašar.  Mališani će od 18. do 30. decembra moći da posećuju besplatne predstave, zabavni park i naravno klizalište.

U Hali 2, nivo C, odvijaće se raznovrsni dečji programi koje će voditi Leontina, Minja Subota, Slobodan Boda Ninković, Milorad Mandić Manda i Predrag Vuković Peđolino. Dečje predstave igraće se svakodnevno u terminu 11.15 sati, a muzičko-scenski programi su od 18 časova, dok će se vikendom odvijati od 12, 15 i 18 časova.

Uz organizovan prevoz, deca iz beogradskih vrtića će besplatno gledati predstave u kojima će učestvovati naši poznati glumci, trupe i ansambli iz cele Srbije, među kojima su pozorište „Pinokio”, Hor „Čarolija”, Dubravko Jovanović i trupa, baletski studiji, folklorni ansambli, horovi, vokalne grupe i solisti Dečjeg kulturnog centra Beograda.

Klizalište (atrijum Hale 2) će biti otvoreno do 16. januara, radiće od 10 do 20 časova, i besplatno je za sve one koji imaju klizaljke, a postoji i mogućnost da se iznajme po simboličnoj ceni. Zabavni park (Hala 1) i Hala 2 namenjeni su za robu široke potrošnje i biće otvoreni od 10 do 20 časova.

Novogodišnji Beogradski Festival za decu na Sajmu

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dečiji kulturni centar obeležava Svetski dan muzike u petak 21.06. u 19h

Dečji kulturni centar Beograd obeležava Svetski dan muzike nastupom Hora ovog centra, u petak, 21. juna, od 19 časova, na platou ispred Kulturnog centra Beograda, Trg Republike 5. Pod dirigentskom ... »»

Dečiji sajam

Dečiji sajam 17.-19. oktobra

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dečiji sajam, četrnaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, ... »»


I danas vam poklanjamo karte za Kids Fest!

Pripemili smo za vas još karata za Kids fest! Prva četiri čitaoca koja u 17h pošalju mail sa odgovorom na nagradno pitanje na adresu kalendar@superdete.com dobiće po dve karte za projekcije ... »»