Izložba Tvoj čarobni svet u Dečijem kulturnom centru

 

gete-izlozba-9U galeriji Dečijeg  kulturnog centra u toku je interaktivna putujuca izlozba Tvoj čarobni svet i trajaće do 24 septembra. Dečiji kulturni centar Beograd i Gete institut Beograd za osnovce osmislili su mnogobrojne radionice iz oblasti likovne i primenjene umetnosti kao i bajkovite igre i takmičeja.U propratnim aktivnostima ucestvovaće preko 1000 dece koja će imati priliku da izrađuju kostime i figure iz bajki, kao i da prave likove i predele iz bajki u različitim tehnikama: strip, karikatura, animirani film, glina, likovne tehnike. Pored mnogobrojnih umetnika sa decom će raditi i studenti Filoloskog fakulteta – odsek nemacki jezik kao i likovni pedagozi.

Umetnička radionica održavaće se radnim danima od 11h do 15h.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu

Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu održaće se od 19. do 25. maja 2013. u Subotici, uz gostovanja festivalskih predstava širom Vojvodine i drugih krajeva Srbije i reprizu Festivala ... »»


Veliki Skylanders turnir

                U Lolipop igraonici 12. jula od 14h održaće se veliki Skylanders turnir. Pozivamo sve zainteresovane mališane da se prijave u inbox igraonice https://www.facebook.com/Lollipop.Igraonica?fref=ts. Najbolje očekuju vredne nagrade.

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas u bioskop: Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas na film Šetnja sa dinosaurusima u sredu, 25. decembra u 17:20 Prva 3 čitaoca koji danas u 20h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com  sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće ... »»