Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju Muzika doseljenika

ambasada kanade

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe strane Atlanskog okeana. Tradicionalna muzika je izvršila veliki uticaj na modernu muziku kao što je džez i bluz. Hor “The International Belgrade Singers” vas poziva na ovo muzičko putovanje u kojem ćete čuti pesme iz Francuske, Engleske, Nemačke, Škotske, Irske i Ukrajine.

Koncert će se održati u Dečijem kulturnom centru, Takovska 8, Beograd, 5. juna 2013 u  19:00.

Prihod od koncerta namenjen je Materinskom Domu, organizaciji socijalne zaštite majki sa decom. Ova služba pruža smeštaj mladim majkama koje nemaju gde da odu, kao i zdravstvenu negu za majke i decu.

Cena karata za odrasle:  700,00 RSD i za decu 400,00 RSD.

Hor “International Belgrade Singers” je neprofitna organizacija koja prikuplja sredstva za lokalne socijalne ustanove  održavanjem koncerata. Članovi hora dolaze iz 16 različitih zemalja i pevaju na nekoliko jezika.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Vodimo vas na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u

SuperDete.com i Taramount vas vode na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u. Ove subote povodom premijere filma "Avioni" u Delta City-ju je organizovan je i Cineplexx porodični dan. Ovim ... »»

UNIVERZITET ZA MONSTRUME

2 x 2 karte za UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Taramount film i SuperDete Vas vode u bioskop u sredu, 26. juna. Naši prijatelji iz Taramount filma obezbedili su 2x2 karte za projekciju novog filma za decu UNIVERZITET ZA MONSTRUME. Pratite nas ... »»


GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove ... »»