Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju Muzika doseljenika

ambasada kanade

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe strane Atlanskog okeana. Tradicionalna muzika je izvršila veliki uticaj na modernu muziku kao što je džez i bluz. Hor “The International Belgrade Singers” vas poziva na ovo muzičko putovanje u kojem ćete čuti pesme iz Francuske, Engleske, Nemačke, Škotske, Irske i Ukrajine.

Koncert će se održati u Dečijem kulturnom centru, Takovska 8, Beograd, 5. juna 2013 u  19:00.

Prihod od koncerta namenjen je Materinskom Domu, organizaciji socijalne zaštite majki sa decom. Ova služba pruža smeštaj mladim majkama koje nemaju gde da odu, kao i zdravstvenu negu za majke i decu.

Cena karata za odrasle:  700,00 RSD i za decu 400,00 RSD.

Hor “International Belgrade Singers” je neprofitna organizacija koja prikuplja sredstva za lokalne socijalne ustanove  održavanjem koncerata. Članovi hora dolaze iz 16 različitih zemalja i pevaju na nekoliko jezika.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Halloween maskembal u DKC Majdanu u subotu 2. novembra

I ove godine, DKC “Majdan” i Škola za učenje jezika FLTS pozivaju sve male veštice, vampire, duhove i ostala čudovišta na Halloween maskembal. Maskemabal će se održati u subotu 2. novembra, ... »»

Dečiji sajam

BRANKO KOCKICA NA DEČIJEM SAJMU

Još samo tri nedelje ostalo je do početka jedanaestog CAMPINA PUDDIS dečijeg sajma, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Uz besplatan ulaz ... »»

ALVIN I VEVERICE: VELIKA AVANTURA

Karaoke za decu sa Alvinom

U nedelju, 20. decembra u prizemlju UŠĆE Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom četvrtog nastavka o dogodovštinama popularnih veverica. Karaoke počinju u 18 časova i namenjene su deci uzrasta od ... »»