Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce

sahGradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce sa ove opštine.

Kancelarija za mlade Gradske opštine Rakovica u saradnji sa šahovskim klubom ‘Vidikovac’  osmislila je koncept  besplatne škole šaha za osnovce svih uzrasta koji će tokom leta moći da pohađaju školu, i ujedno uz druženje sa vršnjacima razvijaju intelektualne sposobnosti.

Zainteresovani se mogu da pošalju svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, uzrast i kontakt telefom) na mail:  sahklubvidikovac@gmail.com.

Škola će početi sa radom 16. jula, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama šahovskog kluba ‘Vidikovac’ u ulici Vidikovački venac 79.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

proslava nove godine za decu

Proslava pravoslavne Nove godine za decu

Proslava pravoslavne Nove godine u Beogradu biće održana u sredu, 13. januara 2016. god., od 12 do 20 časova na Trgu bajki, a celodnevni program biće posvećen deci. U kućici ispred Ustanove ... »»

Svratište na svirku

Koncert za svratište – Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19h biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece ... »»


Dobitnici karata za Kids fest

Dobitnici karata za Kids fast su: 1. J. Ljubisavljević 2. U. Baštovanović 3. M. Kulundžija 4. M. Simonović   SuperDete tim vam želi ugodan provod :)