Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte

Dizni na leduSpremite se za zabavu bez prestanka uz vaše četiri omiljene priče u: „ Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte.“

Novo iz magične Diznijeve radionice, spektakularna ledena akcija, publika će biti uvučena u izmišljeni svet putem četiri magične lokacije koje uključuju trkačku stazu „Automobila“ i posetu Endijevoj sobi za malo zabave sa junacima „Priče o igračkama“. Gledaoci će biti oduševljeni putovanjem ispod mora do sveta „Male Sirene“, a zatim i do čarobne „Zemlje vila“ gde će ih dočekati Zvončica.

Avantura na ledu počinje kada Miki Maus zajedno sa Mini Maus kreće na putovanje da istražuje svetove mašte, ali plan propada kad se njihov auto iznenadno pokvari. Iako su se Paja Patak i Šilja potrudili da ga poprave ipak im je potrebna pomoć stručnjaka. Direktno iz Radiator Springsa, Mejter, Munja Mekvin i Seli uleću u akciju, jurcajući i krivudajući preko krivudavog auto-puta kako bi pokrenuli autić.

Dok se nastavlja put Mikija i Mini, dizajner produkcije transformiše Arenu u okruženja koja odišu suštinom svakog jedinstvenog sveta koji nailazi. Drečavi korali i školjke dočaravaju svet „Male sirene“ , a nakon njega publika će zakoračiti u fascinantan svet Zvončice. U veličanstvenom finalu leptiri lete iznad leda dok se rascvetavaju ogromni cvetovi nagoveštavajući dolazak proleća.

Svet mašte nudi savršenu kombinaciju elemenata za sve ljubitelje Diznija na ledu. Od savremenih „Automobila“ i „Priče o igračkama“ do bezvremenih klasika „Mala sirene“ i „Zvončice“publika će videti kako oživljavaju četiri potpuno različita Diznijeva sveta.

Disney On Ice vam predstavlja Svet из mašte prikazivaće se 1. do 3. novembra 2013. Godine u više termina:
01.11. оd 19.00 02.11. оd 11.30, 15.00 i 18.30
03.11. оd 11.30, 15.00 i 18.30

Ulaznice se mogu kupiti po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200, 2300, 2900 RSD.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»


Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu

Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu održaće se od 19. do 25. maja 2013. u Subotici, uz gostovanja festivalskih predstava širom Vojvodine i drugih krajeva Srbije i reprizu Festivala ... »»

Dečiji sajam

Dečiji sajam 17.-19. oktobra

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dečiji sajam, četrnaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, ... »»