Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte

Dizni na leduSpremite se za zabavu bez prestanka uz vaše četiri omiljene priče u: „ Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte.“

Novo iz magične Diznijeve radionice, spektakularna ledena akcija, publika će biti uvučena u izmišljeni svet putem četiri magične lokacije koje uključuju trkačku stazu „Automobila“ i posetu Endijevoj sobi za malo zabave sa junacima „Priče o igračkama“. Gledaoci će biti oduševljeni putovanjem ispod mora do sveta „Male Sirene“, a zatim i do čarobne „Zemlje vila“ gde će ih dočekati Zvončica.

Avantura na ledu počinje kada Miki Maus zajedno sa Mini Maus kreće na putovanje da istražuje svetove mašte, ali plan propada kad se njihov auto iznenadno pokvari. Iako su se Paja Patak i Šilja potrudili da ga poprave ipak im je potrebna pomoć stručnjaka. Direktno iz Radiator Springsa, Mejter, Munja Mekvin i Seli uleću u akciju, jurcajući i krivudajući preko krivudavog auto-puta kako bi pokrenuli autić.

Dok se nastavlja put Mikija i Mini, dizajner produkcije transformiše Arenu u okruženja koja odišu suštinom svakog jedinstvenog sveta koji nailazi. Drečavi korali i školjke dočaravaju svet „Male sirene“ , a nakon njega publika će zakoračiti u fascinantan svet Zvončice. U veličanstvenom finalu leptiri lete iznad leda dok se rascvetavaju ogromni cvetovi nagoveštavajući dolazak proleća.

Svet mašte nudi savršenu kombinaciju elemenata za sve ljubitelje Diznija na ledu. Od savremenih „Automobila“ i „Priče o igračkama“ do bezvremenih klasika „Mala sirene“ i „Zvončice“publika će videti kako oživljavaju četiri potpuno različita Diznijeva sveta.

Disney On Ice vam predstavlja Svet из mašte prikazivaće se 1. do 3. novembra 2013. Godine u više termina:
01.11. оd 19.00 02.11. оd 11.30, 15.00 i 18.30
03.11. оd 11.30, 15.00 i 18.30

Ulaznice se mogu kupiti po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200, 2300, 2900 RSD.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

besplatni programi

Besplatni programi za decu u Majdan-u tokom zimskog raspusta

I ovog zimskog raspusta Dečji kulturni centar „Majdan” organizuje raznovrsne besplatne programe za decu i mlade iz oblasti umetnosti, sporta i edukacije. Osnovci i srednjoškolci od 3. do 16. februara mogu da ... »»

Dečiji sajam

Dečiji sajam 17.-19. oktobra

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dečiji sajam, četrnaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, ... »»


Humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarica 15.12.2013 u SKC Grad

Velika humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarice! Dečija kuća Bubamarica, privatni dečiji koji se trudi da se izdvaja od ostalih, kako samim radom sa decom, tako i celokupnim odnosom prema zajednici u ... »»