Deda Mraz je sa Palilule

Deda Mraz je sa Palilule – novogodišnja manifestacija za najmlađe sugrađane uzrasta od tri do sedam godina, koju Opština Palilula organizuje sedmu godinu zaredom. Manifestacija počinje 18. i traje do 28. decembra. Biće podeljeno oko 8.500 slatkih paketića mališanima, koji idu u vrtić i onima koje kod kuće čuvaju bake i deke.

Uz podelu paketića deca će uživati u pozorišnim predstavama u izvođenju četiri pozorišne trupe. Biće prikazano ukupno 32 predstave – 30 u Ustanovi kulture „Palilula”, na sceni Stamenković, i po jedna za mališane iz Padinske skele u sportskoj hali u ovom naselju i za najmlađe iz Ovče u mesnom Domu kulture.

Sva deca koja idu u vrtić i njihovi roditelji ili staratelji dobiće preko vrtića pozivnicu sa kartom na kojoj piše vreme i mesto održavanja manifestacije, a za decu koja ne idu u vrtić, pozivnica i karta stižu na kućnu adresu. Za sva pitanja roditelji se mogu obratiti Kontakt centru na telefon broj 2694-429, poslati poruku na 069/8266-555 ili mejl na kontakt@palilula.org.rs.

Deda Mraz je sa Palilule

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Vodimo vas na projekciju filma Grozan ja 2

Ovog vikenda SuperDete vas vodi na projekciju filma Grozan ja 2   Delimo vam 5x2 karte za projekcije u petek i 5x2 karte za projekcije u subotu. Uskoro ćemo vas obavestiti i kako, ... »»

Alvin i veverice: Velika avantura

Alvin i veverice: Velika avantura

Alvin i veverice: Velika avantura (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) naziv je nove animirane avanture živahnih veverica koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik od 24. ... »»


Letnji kursevi jezika u Info-roomu Kancelarije za mlade

Letenji kursevi jezika biće organizovani u Info room-u Kancelarije za mlade i to italijanskog, španskog i nemačkog jezika. Kursevi se sastoje od po 24 časa, koji će se održati tokom ... »»