Vaš banner ovde

STEP BY STEP – vrtić na engleskom

Bul. Dr. Zorana Đinđića 87
Novi Beograd, Beograd
Telefon: 011/3017-790, 066/5162-516
e-mail: office@stepbystep.rs

STEP BY STEP – vrtić na engleskomStep by Step je način učenja engleskog jezika za decu od 1 do 6 godina, u obliku celodnevnog i poludnevnog vrtića. Radno vreme je od 8:00 do 18:00 časova.

Grupe su male kako bi učitelji posvetili posebnu pažnju svakom detetu. Vlasnici Step by Step-a su živeli i diplomirali pedagogiju u Kanadi, tako da se ovaj specijalan program engleskog jezika predaje po severnoameričkom sistemu. To podrazumeva razvoj društvenih, kreativnih i jezičkih veština, kroz igru, učenje, muziku i aktivnosti koje se tematski odredjuju jednom mesečno.

Step by Step deci pruža mogućnost da progovore engleski kao maternji i da na engleskom jeziku mogu da izraze sve svoje veštine, znanja i osećanja. Ovaj način učenja je veoma brz i lak, a deca engleski brzo progovaraju jer uče kroz igru.

Tokom boravka u Step by Step-u, deca su izložena engleskom jeziku 9 sati dnevno, od momenta kada uđu u vrtić do momenta kada ih roditelji pokupe da idu kući.

Naši učitelji nisu izabrani samo na osnovu njihovog obrazovanja i odličnog znanja engleskog jezika, već i na osnovu njihovih ličnih osobina i posvećenosti deci.

STEP BY STEP – vrtić na engleskomPROGRAM

Circle Time

Dnevni circle time sadrži aktivnosti kao što su: kalendar (koji je danas datum), pevanje pesmice o danima u nedelji, zatim pesmice o mesecima u godini, određivanje vremena (vetrovito, kišovito, oblačno, sunčano), brojanje, i čitanje knjiga.

Čitanje i pisanje

Tokom ovog dela programa deca čitaju specijalno odabranu literaturu. Prvo uče fonetiku uz pomoć profesionalnog svernoamerickog programa Jolly Phonics, koji ih uči slovnim zvucima, imenima i kombinovanju reči za konstrukciju jednostavnih rečenica. Fokus je na govornom jeziku, fonološkom izrazu i poznavanju slova.

Kreativna radionica

Deca imaju priliku da uče kroz kreativno izražavanje i rad sa raznim likovnim materijalima kao što su tempere, krejoni, bojice, markeri, tekstil, kreiranje kolaža od recikliranih materijala (tapete, magazini, novine, nalepnice).

Društvene Veštine

Iako je koncept Step by Step vrtića da pruži deci mogućnost da uče engleski jezik u okruženju gde je engleski jezik dominantan, ne smemo da zaboravimo da su u tako ranom dobu najvažnije veštine za razvoj deteta društvene veštine: saradnja, samokontrola, samopouzdanje, radoznalost, razumevanje i komunikacija. Deca najbolje uče kroz uravnotežen pristup uz pomoć kojeg razvijaju društvene, emocionalne i kognitivne veštine. Učimo da delimo, slušamo pažljivo i vodimo računa jedni o drugima.

STEP BY STEP – vrtić na engleskomNAČIN RADA

Step by Step omogućuje deci da na kreativan način nauče engleski jezik, kroz mnoštvo aktivnosti, putem kojih razvijaju svoja interesovanja.

U vrtiću Step by Step učenje engleskog jezika je zabavno. Cilj programa je da kroz igru i interakciju deca nauče i steknu sigurnost u komunikaciji na engleskom jeziku.

Aktivnosti koje naš program obuhvata su: fonetika, čitanje, pisanje i organizovana igra. Kroz kreativne aktivnosti kao sto su gluma, slikanje, pevanje i razne interaktivne igre deca uče engleski na efikasan i zabavan način.

STEP BY STEP – vrtić na engleskomISHRANA DECE

Step by Step pruža dve opcije u ishrani dece:

Ketering:

Roditelji mogu da poruče topli obrok od ketering kuće sa kojom sarađujemo. Roditelji će unapred dobijati mesečni jelovnik sa velikim izborom toplih obroka. Jelovnik se osmišljava na mesečnom nivou i svake nedelje je različit.

Ishrana u sopstvenom režimu:

Deca mogu da donose hranu i užinu od kuće. Naša kuhinja je opremljena frižiderom za odlaganje hrane i mikrotalasnom pećnicom za podgrevanje hrane.

STEP BY STEP – vrtić na engleskomUPIS

Upis je u toku - broj mesta je ograničen. Besplatan probni period.