Vaš banner ovde

Vitez Rasti 3D

Telefon:

Vitez Rasti 3D

„Vitez Rasti 3D“ u bioskopima od 14. novembra

Sa 9. Kids festa na redovni repertoar stiže nesvakidašnja priča iz Nemačke o svetu neobičnih viteza i princeza sinhronizovana na srpski jezik  

Vitez Rasti ne liči ni na jednog viteza koga ste do sada upoznali. Živi u svetu gde je sve sastavljeno od ostataka raznih mašina, uređaja i alatki, a i on je, zapravo, pomalo rasklimatan spoj recikliranih delova.

U ovom zanimljivom svetu Rasti se nalazi u avanturi svog života: samo što se ispunio njegov san da osvoji veliki turnir, lažno je optužen za krađu. Lišen viteške časti i dvora, on pokušava da se iskupi i povrati  srce svoje devojke. Može li pobediti zlog princa i sačuvati svoje carstvo?

Sa 9. Kids festa na redovni bioskopski repertoar stiže „Vitez Rasti 3D“, zanimljiva kombinacija srednjeg veka, priče o recikliranju i neobičnih likova. Ovaj nemački animirani film se uz mnogo humora bavi temama kao što su prijateljstvo i hrabrost.

„Vitez Rasti 3D“, koji će se na bioskopskom repertoaru naći od 14. novembra, je u Nemačkoj prvog vikenda u bioskopima bio među 5 najgledanijih filmova, a gledalo ga je preko 700 000 gledalaca. Sinhronizovan je na srpski jezik.