Vaš banner ovde

MALA SCENA BISERNA ŠKOLJKA

Goce Delčeva 38
Novi Beograd, Beograd
Telefon: 061/2860-565, 062/9780-306
e-mail: bisernaskoljka.art@gmail.com
Mala scena "Biserna skoljka" osnovana je 2005. godine i vec sedam godina uspesno se bavi edukacijom dece u oblasti kulture i umetnosti, pre svega, glume i plesa. U tom periodu premijerno su izvedene mnoge predstave, organizovani deciji festivali, putovalo se sirom Srbije.

ŠKOLA GLUME - Rad na osnovu programa Akademije umetnosti. Dikcijske vežbe, scenski govor i pokret, vežbe opuštanja, zagrevanja, koncentracije, odnosa, emocija, stanja i raspoloženja.Razvijanje kreativnosti i maštovitosti, sticanje samopouzdanja. Školu glume mogu da pohađaju deca od 5 - 18 godina ali i oni malo stariji.

ŠKOLA PLESA - Obuhvata nekoliko grupa plesnih stilova,kao što su moderan i yazz balet,disco dance, show dance, hip hop... Takođe program sadrži korektivne vežbe za decu, vežbe za istezanje i razgibavanje,a kroz plesne aktivnosti utiče se na aktiviranje određenih grupa mišića. Školu plesa mogu da pohađaju deca od 5 - 15 godina.
ŠKOLICA ZA MALE BALERINE - Najmlađi članovi naše male družine.Deci se pružaju osnovna znanja iz oblasti koreografije kao i rad na pravilnom i gracioznom kretanju.Baletske vežbe utiču na pravilan razvoj organizma, što utiče na razvijanje mišićne snage (ruku, nogu, ramenog pojasa…). Vežbe pozitivno utiču na pravilno formiranje kičmenog stuba kao i na povećanje njegove savitljivosti. Otklanjaju se telesni deformiteti i loše držanje. Polaznici su deca uzrasta od 3 - 7 godina.
Kroz igru i zabavu učimo pravilan izgovor i dikciju, podstičemo maštui razvijamo kreativnost, stičemo samopouzdanje. Pripremamo i izvodimo pozorišne predstave, plesne koreografije... Gostujemo na raznim manifestacijama, festivalima, takmičenjima, karnevalima... Mogućnost individualnog rada sa decom, pripremanje za sve vrste scenskih nastupa kao i priprema za prijemni ispit na Akademijama umetnosti.