Najskuplje slike beba u Holivudu – Milioni za naslovnu stranu!

Strana 1 od 10
Knox i Vivien

U svetu poznatih je postala praksa da fotografije svojih prinova prodaju velikim magazinima za milionske iznose, po principu ko da više.

Pogledajte 10 najskupljih fotorgafija i koliko su za njih dobili slavni roditelji:

1. Anđelina Žoli i Bred Pit dobili su ukupno 15.000.000 dolara za prve fotografije svojih blizanaca Noksa i Vivien od magazina People i Hello!

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

robi viliams i beba

Robi Viliams dobio bebu

Poznati pevač Robi Viliams (Robbie Williams) i njegova supruga Ajda Fild (Ayda Field), konačno su postali roditelji. Ponosni otac objavio je divnu sliku svoje dva dana stare ćerkice Teodore Rouz (Theodora ... »»

Paris Jackson

Paris Džekson kod Opre Vinfri

15.06.2012. Paris Džekson (Paris Jackson)  je pre par dana dala ekskluzivni intervju  Opri Vinfri (Oprah Winfrey), u kome je pričala o raznim temama, u koje javnost  do sada nije imala ... »»

Riki-Martin-sa-sinovima-01

Riki Martin i sinovi

Riki Martin (Ricky Martin) je uslikan  u Sidneju u Australiji, kako sa svoja dva sina u jednom parku uživa na ljuljaškama. Mateo i Valentino su blizanci i uskoro će napuniti 5 ... »»

Lopez_Jennifer_3

Dženifer Lopez sa decom na bazenu

Početak je septembra i mališani i oni malo stariji polaze u školu. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u bikiniju, lepo osunčana, provodi dane na bazenu hotela u Majamiju sa svojim četvorogodišnjim ... »»

Šakira i Milan

Šakira i Milan na snimanju „The Voice“

Šakira se, šest meseci nakon porođaja vraća među sudije u "The Voice" (Glas), šou televizijske mreže NBC. Ovo je bila teška odluka, jer pored obaveza oko muzičke karijere, tu su ... »»