Kreveti na sprat II – još ideja…

Strana 1 od 12

Ovi kreveti na sprat su zaista na spratu! A ispod njih je stao još jedan dečiji svet.

Dva kreveta podignuta na visoku i prostranu platformu ostavila su mogućnost da dečiji prostor za igru bude veoma prostran.

Veoma praktično je i rešenje ormara, koji je ugrađen u „noge“ kreveta i služi kao glavni oslonac platforme.

 

 

 

 

Slika hgtv.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Oslikani zidovi u bebinoj sobi

Zidovi su u bebinoj sobi značajniji za enterijer nego u drugim sobama, najviše zbog toga što se roditelji trude da zbog lakšeg održavanja tu nema mnogo nameštaja, pa prazni zidovi ... »»

zidni sto za presvlacenje bebe

Zidni sto za previjanje bebe

Zidni sto za previjanje bebe je inovativan praktičan proizvod švedske firme Bybo, koji je ujedno komforan, ergonomski i moderno dizajniran nameštaj za bebe. Zidni stolovi za previjanje bebe su, kao i ... »»

Magnet za autiće

Ideje za dečiju sobu – Magnet za autiće

Mali dečaci vole male autiće i ako imate malog dečaka verovatno imate i autiće po celoj kući. Evo je dne zanimljive ideje kako da lako orgazujete autiće, a da pri tom ... »»

Kreveti na sprat i radni sto ispod

Kreveti na sprat i radni sto ispod

Kreveti na sprat sa radnim stolom ispod načešće se koriste radi boljeg iskorišćenja prostora, ili u manjim dečijim sobama. Ovaj komad nameštaja sastoji od kreveta čiji je ram podignut na određenu ... »»

lazy bag 01

Lazy bag (lejzi beg) u dečijoj sobi

Lejzi beg (lazy bag ili bean bag) je prvo postao popularan kod tinejdžera, koji su uvek želeli da im soba bude drugačija i u trendu, a onda su roditelji otkrili ... »»