Oslikani zidovi u bebinoj sobi

Strana 1 od 9

Zidovi su u bebinoj sobi značajniji za enterijer nego u drugim sobama, najviše zbog toga što se roditelji trude da zbog lakšeg održavanja tu nema mnogo nameštaja, pa prazni zidovi više dolaze do izražaja. Pored toga, beba još uvek nema gomile igračaka, koje šarenilom unose veselje u atmosferu.

Dekorisani zidovi su pravo rešenje obogaćenje bebine sobe, jer ovaj dekor ne zauzima prostor, ne smeta u odražavanju higijene, ne sakuplja prašinu i ne zahteva redovno održavanje.

1. Silueta devojčice na ljuljašci unosi romantiku u sobu i razbija monotoniju roze boje zida. Česta kombinacija boja „Pink&Chocolate“ je skoro uvek i uspešna u sobama malih devojčica.

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

soba iz bajke

Prelepe sobe za bebe

Pogledajte prelepe sobe za bebe:   Soba za devojčicu, kao iz bajke i krevetac u obliku kočije. Ovu bebu je sigurno posetila dobra vila.                     Elegantna soba za bebu u nežnim zelenim tonovima i ... »»

pozornica

Ideje za dečiju sobu: Pozornica

Deca vole predstave, bilo da ih gledaju ili da sama učestvuju u njima. Ako u dečijoj sobi postoji ćošak koji nije iskorišćen, mala i jednostavna pozornica sa zavesom može biti ... »»


Kreveti na sprat II – još ideja…

Ovi kreveti na sprat su zaista na spratu! A ispod njih je stao još jedan dečiji svet. Dva kreveta podignuta na visoku i prostranu platformu ostavila su mogućnost da dečiji prostor ... »»

ultra moderan krevetaac

Krevetac za bebe – neobično i moderno

    Krevetac za bebe može biti pravo umetničko delo kada se dizajnom pozabave umetnici. Pogledajte kreacije koje smo izabrali:   Ultra moderan krevetac za bebe "Cascara", koji je dizajnirao Shaun Milburn može biti izrađen ... »»

Soba za bebu tirkizna

Soba za bebu – Tirkizno

    Tirkizna boja je uvek moderna i daje prostoru notu neuobičajenog.                   Soba tirkizne boje ne može delovati sumorno, čak ni kad je kombinujete sa sivom. Uz sive i bele detalje delovaće opuštajuće na svakog.           http://projectnursery.com/     U ... »»