Beba Kim Kardašijan dobila garderobu sa pariskog Feshion week-a

Strana 1 od 5
Beba Kim Kardašijan i visoka moda

Kim Kardašijan je postavila sliku tromesečne North na Instagramu uz komentar: „Nedostaje mi buđenje sa mojom malom“

Kim je sa suprugom otputovala u Evropu na pariski Feshion week dok je bebu ostavila kući.

Od prijatelja dizajnera Kim je dobila na poklon garderobu za bebu, pa će mala North biti obučena u ozbiljno visoku modu.

 

 

 

Izvor: popsugar


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Upoznajte ćerku Gisele Bundchen

Gisele Bundchen je juče na Face Book-u predstavila svoju ćerku Vivian Lake Brady uz poruku: "Ljubav je sve! Lep petak i puno ljubavi svima!" Vivan ima 9 nedelja, a rođena je ... »»

Petra Eklston

Petra Eklston sa bebom

Petra Eklston je izašla u kupovinu sa svojom šestomesečnom ćerkom Laviniom i pružila priliku javnosti da najzad vidi bebu. Dvadesetčetvorogodišnja pripadnica džet-seta, ćerka Bernija Eklstona, predsednika i direktora Formule 1 i ... »»

Kaia

Deca poznatih u reklamama

Desetogodišnja Kaia, ćerka jedne od najplaćenijih svetskih modela Cindy Craford, je na putu da krene maminim stopama. Kaia je očigledno nasledila maminu lepotu i manekenske proporcije i već je radila ... »»

ShilohJoliePitt

Šajlo Džoli-Pit napunila 6 godina

Šajlo Džoli-Pit (Shiloh Jolly-Pitt) je ponovo na svim naslovnim stranama. Kćerka trenutno najpopularnijeg para na svetu, Anđeline Džoli i Bred Pita je juče, 27. maja, proslavila šesti rođendan. Šajlo je i ... »»

messi00

Leo Messi dobio bebu

Kada je u pitanju Leo Messi izgleda čudno pričati o nasleđu, jer Berselonin maestro ima samo dvadeset pet godina, ali pre par dana  njegova devojka Antonela Rokuzo se porodila i donela ... »»