Karli Rouz Sonenklar – za 5 dana više od 2.000.000 gledalaca na YouTube

Carly-Rose“Zvezda je rođena!“ –  Tim rečima  propraćen je nastup trinaestogodišnje Karli na audiciji za novu sezonu poznatog muzičkog šou programa „X factor“. Ovacije, pljesak cele sale, kao i oduševljenje ovogodišnjih sudija, obeležile su prvi nastup ove talentovane devojčice kada je otpevala pesmu Nine Simon (Nina Simone)  „I feel good“.

Britni Spirs (Britney Spears) je prva uz vidno uzbuđenje rekla: „Ti si prava mala diva. Zaista nisam očekivala ovakav nastup i kao što vidiš, mi smo kompletno zaljubljeni u tebe“. Sajmon Kauel (Simon Cowell), koga je inače teško impresionirati, nastavio je u šaljivom tonu: „To nisi bila ti. Neko stoji iza tebe i peva. Šalu na stranu, mislim da je na ovoj sceni upravo rođena nova zvezda.“

Karli Rouz Sonenklar (Carly Rose Sonenclar) rođena je 20-og aprila 1999. godine  u Njujorku. Sa dve godine počela je da se bavi imitacijama poznatih izvođača i uvidevši njen talenat roditelji su je upisali na više kurseva plesa, glume i pevanja.

Svoju profesionalnu karijeru započela je 2006. godine u predstavi “Noć lovca” (The Night of the Hunter) na Njujorkškom festivalu pozorišta, da bi te iste godine debitovala na Brodveju u čuvenoj predstavi “Jadnici” (Les Miserables)  kao mlada Kozeta.  Početkom 2011. godine u mjuziklu “Čudesna zemlja” (Wonderland), igra glavnu rolu , lik devojčice Kloe (Chloe),  za koju dobija pohvale i odlične kritike u časopisu New York Times, kako za glumu tako i za neverovatne pevačke sposobnosti.

U više navrata bila je angažovana  kao izvođač nacionalne himne Amerike na utakmicama klubova New York Niks i New York Dodgers, kao i na otvaranju teniskog turnira US Open.

Završićemo tekst rečima male Karli: “Svesrdna pomoć roditelja i veliku trud i rad su počeli da se isplaćuju”.

Karli želimo ti sve najbolje na tvom putu!

Pogledajte video, koji je za 5 dana na YouTube videlo više od 2.000.000 gledalaca:

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Lego_Koloseum

12 fantastičnih LEGO kreacija

  LEGO kockice su nastale u radionici Ole Kirk Kristiansena, drvodelje iz Danske, koji je započeo sa izradom drvenih igračaka, davne 1932. godine. Dve godine nakon osnivanja, kompanija dobija svoje sadašnje ... »»

beba se kikoce

Beba se smeje…

Beba se smeje zato što pas jede kokice!!! Probajte da ostanete ozbiljni uz ovaj snimak!!!   Pogledajte VIDEO:       httpv://www.youtube.com/watch?v=BTOeuH-iEJ8

Kako nacrtati Snupija?

Kako nacrtati Snupija?

Vi ste i sami, kada ste bili mali, verovatno pokušavali i možda uspevali da nacrtate Snupija. Sada svojoj deci možete da pustite stručnjaka da objasni kako se crta Snupi. Ako ste ... »»