Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

Star Wars16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Tim povodom, spremne su dodatne aktivacije i iznenađenja za sve ljubitelje ove daleke galaksije. Dart Vejder, Stormtruper, Čubaka i družina Džedaja će se u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center naći već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da u ponoć i jedan minut budu u Delta Citiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika. Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji Disney Infinity 3.0 Star Wars video igri iz Computerlanda, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na Buđenju sile.

U saradnji sa klubom ljubitelja Ratova zvezda „Holokron“ , kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“ , u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti organizovan program koji će obuhvatati izložbe Star Wars igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i izložbu LEGO Star Wars setova, kosplej i još mnogo toga.

Ostao je još mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče na blagajnama bioskopa.

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta ... »»


Letnji kursevi jezika u Info-roomu Kancelarije za mlade

Letenji kursevi jezika biće organizovani u Info room-u Kancelarije za mlade i to italijanskog, španskog i nemačkog jezika. Kursevi se sastoje od po 24 časa, koji će se održati tokom ... »»


NIKO 2 – U bioskopima od 21. novembra 2013.

   Mladi irvas Niko, potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja da bi ponovo bili prava porodica. Jednog dana, mama će iznenaditi Nika: upoznala je novog momka, običnog irvasa ... »»