Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

Star Wars16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Tim povodom, spremne su dodatne aktivacije i iznenađenja za sve ljubitelje ove daleke galaksije. Dart Vejder, Stormtruper, Čubaka i družina Džedaja će se u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center naći već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da u ponoć i jedan minut budu u Delta Citiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika. Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji Disney Infinity 3.0 Star Wars video igri iz Computerlanda, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na Buđenju sile.

U saradnji sa klubom ljubitelja Ratova zvezda „Holokron“ , kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“ , u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti organizovan program koji će obuhvatati izložbe Star Wars igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i izložbu LEGO Star Wars setova, kosplej i još mnogo toga.

Ostao je još mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče na blagajnama bioskopa.

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Za vikend vas vodimo u Malo pozorište Duško Radović

Za vikend smo vam spremili karte za predstave u Malom pozorištu Duško Radović! Prva tri čitaoca koja pošalju mail sa tačnim odgovorom na nagradno pitanje sutra u 11:0oh dobiće po ... »»

Čuvari tajnog kraljevstva

Izbor za kraljicu i generala – Čuvari Tajnog Kraljevstva

Povodom pretpremijere filma Čuvari tajnog kraljevstva 3D distributerska kuća „MCF MegaCom Film“, Udruženje za mlade Srbije (UMS) i Naxi radio organizuju izbor za kraljicu i generala tajnog kraljevstva, 18. maja ... »»


Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji- Dečji kulturni centar Beograd

Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji održaće se u Dečijem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u četvrtak, 5decembra, u 19 časova. Ulaz je slobodan. Na konceru će muzički talenti ... »»