Sila se budi danas – Star Wars – Buđenje sile

Star Wars16.12.2015 – Premijera dugoočekivanog nastavka jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“, zakazana je za danas, u ponoć i minut u noći između 16. i 17. decembra u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza.

Tim povodom, spremne su dodatne aktivacije i iznenađenja za sve ljubitelje ove daleke galaksije. Dart Vejder, Stormtruper, Čubaka i družina Džedaja će se u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center naći već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da u ponoć i jedan minut budu u Delta Citiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika. Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji Disney Infinity 3.0 Star Wars video igri iz Computerlanda, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na Buđenju sile.

U saradnji sa klubom ljubitelja Ratova zvezda „Holokron“ , kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“ , u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center će biti organizovan program koji će obuhvatati izložbe Star Wars igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i izložbu LEGO Star Wars setova, kosplej i još mnogo toga.

Ostao je još mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče na blagajnama bioskopa.

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»


Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju Muzika doseljenika

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe ... »»


9. Dečiji filmski festival Kids fest od 14. do 20. oktobra

Kids fest se održava u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i ostatku Srbije  Deveti dečiji filmski festival Kids fest će, od 14. do 20. oktobra, kao i svake godine, publici ... »»