Radionice za decu ARHIKULTURA – DKC MAJDAN

Ove jeseni Majdan nastavlja program arhitektonskih radionica – ARHIKULTURA.
Program je namenjen deci uzrasta 9 do 14 godina i nudi im priliku za učenje kroz sopstveno iskustvo – „learn…ing by doing“ – metod koji im nedostaje u redovnom obrazovanju, a koji prirodi dečije spoznaje najviše godi i daje najbolje rezultate.

Bavićemo se prostorom, učiti kreativnom mišljenju i stvarati zajedno, počevši od 5. oktobra 2013. Program traje tri meseca – do kraja prvog polugodišta, i nastavlja se na proleće.

Ritam rada je ostao isti – družimo se jednom nedeljno, 2 sata. Promenili smo termin, prema informacijama koje smo od vas dobijali, pa se nadamo da će sada mnogima biti lakše da se organizuju – radićemo subotom od 16 do 18h, u sali 8.

Broj mesta je ograničen a prijavljivanje možete obaviti putem telefona ili maila:
Biljana Branković 063.8308.128
office@proces.rs

DKC Majdan Arhikultura

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Lota pravi lom

Poklanjamo knjige za decu – Lota pravi lom

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu Pas i njegov dečak dobila sa je Sandra Đurasović koja je na ... »»

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, " Turbo ", igre i pokloni iz filma na pretpremijeri filma Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova "Kung Fu panda", "Madagaskar" i "Kruds" ovog ... »»

Osmeh Sombora

Osmeh Sombora – Međunarodni dečiji festival folklornog stvaralaštva

Gradsko kolturno-umetničko društvo ,,Sombor“ iz Sombora organizuje Međunarodni dečiji festival folklornog stvaralaštva ,,Osmeh Sombora“, koji će se održati 11.5.2013. godine u Somboru. Festival ima revijalni karakter i obuhvata sledeće aktivnosti ... »»