Prijava za festival monodrame

festival monodrame Prijava za festival monodrame

U toku su prijave za učešće na 22. Festivalu monodrame za decu, koji će se u organizaciji Zmajevih dečjih igara održati u Novom Sadu početkom decembra 2013. Godine. Prema propozicijama monodrame na festivalu koje mogu biti verbalne ili neverbalne u trajanju do 15 minuta mogu izvesti studenti na akademiji i diplomirani glumci i lutkari. Rok za prijavu učešća je 20. oktobar 2013. godine.

Molimo zainteresovane da se do navedenog datuma jave na mail zdigre@gmail.com ili nspop@eunet.rs, kao i na telefone Zmajevih igara: 021/ 6611 266, 021/ 6613 648 kako bi dobili prijavni list i propozicije Festivala monodrame za decu.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»


Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx

Porodični vikend 1. i 2. juna u bioskopima Cineplexx  uz bogati filmski i zabavni program, popuste za roditelje i Mali Politikin zabavnik.Nakon vanrednog majskog izdanja, Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx ... »»


Takmičenje za mališane MOJ BRAT I JA

Dragi prijatelji, Povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma „NIKO 2“, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Taramount film organizuje takmičenje za mališane, pod nazivom MOJ BRAT I JA . Ova lepa zabava je ... »»