Porodični vikend 18. i 19. maja u bioskopima „Cineplexx“

PPorodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu održaće se 18. i 19. maja, uz premijeru animirane avanture „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, zabavni program i Mali Politikin zabavnik mališanima na poklon

U okviru porodičnog vikenda, mali posetioci i njihovi roditelji moći će pretpremijerno da pogledaju novi animirani film „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, priču o tinejdžerki koja iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni šumski junaci. Na repertoaru će biti i popularni naslovi „Ted izgubljeni pustolov“, „Zambezija“ i Kruds“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati dečiju cenu karte.

Kao i svakog Porodičnog vikenda, u holovima bioskopa „Cineplexx“ u periodu od 12 do 17 časova će biti zabavni program. Mali posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicam, da se druže sa maskotama i da pogledaju nove trikove mađioničara. Takođe, mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Informacije o Porodičnom vikendu  i aktuelnom bioskopskom repertoaru mogu se naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dobitnici karata za Kids fest

Dobitnici karata za Kids fast su: 1. J. Ljubisavljević 2. U. Baštovanović 3. M. Kulundžija 4. M. Simonović   SuperDete tim vam želi ugodan provod :)

besplatni programi

Besplatni programi za decu u Majdan-u tokom zimskog raspusta

I ovog zimskog raspusta Dečji kulturni centar „Majdan” organizuje raznovrsne besplatne programe za decu i mlade iz oblasti umetnosti, sporta i edukacije. Osnovci i srednjoškolci od 3. do 16. februara mogu da ... »»


Radionice za decu u MixerHouse-u ovog vikenda

I ovog vikedna u MixerHouse-u organizovana je aktivna zabava za sve mališane. Prošetajte do Savamale i vašim mališanima učinite vikend zanimljivijim. SUBOTA -  NAPRAVITE SVOJU UNIKATNU MASKU U subotu mališani će od ... »»