Poklanjamo 5 mesečnih treninga sinhronog plivanja sa obukom

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!

 

Sinhrono plivanjeSinhrono ili umetničko plivanje je kombinacija plivanja, sportsko – ritmičke gimnastike, baleta i plesa. Sastoji se od estetski oblikovanih i ritmičko – plivačkih pokreta, položaja, figura i sastava koje plivačice izvode u vodi uz muziku. Ovaj sport omogućava pravilan psihofizički razvoj i zato ga preporučujemo svim devojčicama i devojkama koje vole da plivaju, vole muziku i igru, kreativne su i žele idealnu figuru. Najbolje vreme za početak treniranja je uzrast od 7-10 godina.

Klub za sinhrono plivanje Delfin  aktivno radi već 14 godina i učestvuje na svim kupovima i državnim prvenstvima Srbije, u svim kategorijama, kao i na međunarodnim takmičenjima.

Treneri su kvalifikovani stručnjaci u ovoj oblasti koji se stalno usavršavaju i na taj način stvaraju najbolje uslove za razvoj i napredak umetničkih plivačica.

Pored takmičarske grupe, rekreativne master grupe, klub ima i školu plivanja tako da znanje plivanja nije uslov za upis početnica.

Treninzi se odvijaju na bazenu  Sportskog centara Pinki u Zemunu.

Bazen je zatvorenog tipa, dimenzija 25m x 13m, a tempratura vode je 25,5C.

Termini su: utorak, četvrtak, subota 14-15h, nedelja 14-16h.

Devojčice mogu koristiti sva četiri termina, ili izabrati one koji im odgovaraju.

Nagradno pitanje, na koje treba odgovoriti kako bi ste osvojili besplatne treninge sinhronog plivanja sa obukom, postavićemo sutra.

Klub za sinkrono plivanje Delfin

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Druženje sa Skylandersima

Prošlog vikenda u galeriji Ozon organizovano je druženje sa Skylandersima. Pogledajte kako su se mališani zabavili družeći se sa svojim omiljenim junacima.           Ovako je izgledao ulaz u čarobni svet Skylandersa, koji ... »»

U petak počinje Dečiji Sajam

U petak počinje Dečiji Sajam !

U petak počinje dvanaesti CAMPINA PUDDIS dečiji sajam, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja ... »»


Danas delimo karte za film NIKO 2 u bioskopima Tuckwood i Dom Sindikata

Prvih deset čitalaca koji danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma „Niko 2“ koji je na ... »»