Izložba Tvoj čarobni svet u Dečijem kulturnom centru

 

gete-izlozba-9U galeriji Dečijeg  kulturnog centra u toku je interaktivna putujuca izlozba Tvoj čarobni svet i trajaće do 24 septembra. Dečiji kulturni centar Beograd i Gete institut Beograd za osnovce osmislili su mnogobrojne radionice iz oblasti likovne i primenjene umetnosti kao i bajkovite igre i takmičeja.U propratnim aktivnostima ucestvovaće preko 1000 dece koja će imati priliku da izrađuju kostime i figure iz bajki, kao i da prave likove i predele iz bajki u različitim tehnikama: strip, karikatura, animirani film, glina, likovne tehnike. Pored mnogobrojnih umetnika sa decom će raditi i studenti Filoloskog fakulteta – odsek nemacki jezik kao i likovni pedagozi.

Umetnička radionica održavaće se radnim danima od 11h do 15h.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Jeseni ciklusi radionica u Centru za kulturu Grocka

U Centru za kulturu Grocka ove jeseni organizovane su zanimljive radionice za mališane. Likоvnа rаdiоnicа sе оdržаvа u оsnоvnој škоli „Iliја Gаrаšаnin“ u Grоckој. Оsmišljеnа је tаkо dа sе pоlаznici upоznајu ... »»


Dobitnici karata za Kids fest

Dobitnici karata za Kids fast su: 1. J. Ljubisavljević 2. U. Baštovanović 3. M. Kulundžija 4. M. Simonović   SuperDete tim vam želi ugodan provod :)


Veliki Skylanders turnir

                U Lolipop igraonici 12. jula od 14h održaće se veliki Skylanders turnir. Pozivamo sve zainteresovane mališane da se prijave u inbox igraonice https://www.facebook.com/Lollipop.Igraonica?fref=ts. Najbolje očekuju vredne nagrade.