Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce

sahGradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce sa ove opštine.

Kancelarija za mlade Gradske opštine Rakovica u saradnji sa šahovskim klubom ‘Vidikovac’  osmislila je koncept  besplatne škole šaha za osnovce svih uzrasta koji će tokom leta moći da pohađaju školu, i ujedno uz druženje sa vršnjacima razvijaju intelektualne sposobnosti.

Zainteresovani se mogu da pošalju svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, uzrast i kontakt telefom) na mail:  sahklubvidikovac@gmail.com.

Škola će početi sa radom 16. jula, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama šahovskog kluba ‘Vidikovac’ u ulici Vidikovački venac 79.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Koračajmo bezbedno

Koračajmo bezbedno u nedelju 12.05.2013.god

Kancelarija za mlade vas poziva da se priključite manifestaciji Koračajmo bezbedno, koju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, sa namerom da podigne svest o veličini problema stradanja pešaka u ... »»


Predstava Malo Kraljevstvo Teatra na Savi u Boru

Ustanova " Centar za kulturu opštine Bor" vas poziva na dečiju pozorišnu predstavu "Malo kraljevsto" beogradskog pozorišta Teatar na Savi 17. septembra u bioskopu "Zvezda" u 12h.       Ulaz na predstavu ... »»

Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Prvi trejler za Ledeno Doba : VELIKI UDAR

Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 24. jula sledeće godine!   Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi ... »»