U Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske 27. maja

 

U okviru saradnje Francuskog kulturnog centra i Pozorišta lutaka, u ponedeljak, 27. maja u 18:00 sati, u Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske, sa predstavom „Riba ribolovac“.

 

Reč je o komadu bez reči, a namenjen je i deci i odraslima.

Predstava „Riba ribolovac“ izvođena je više od 250 puta u Francuskoj, a gostovala je više od 60 puta u inostranstvu (Holandija, Koreja, Maroko, Španija, Tajvan). U Srbiji učestvuje na XX Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici.

 

Sadržaj predstave:

„Mornar se ukrcava na čudnovatu barku….Čas je kapetan, čas ribolovac, prodavac ribe, a njegova barka menja se kako ga vodi njegova mašta, kako vreme prolazi, od izlaska do zalaska sunca… Zahvaljujući tom raskupusanom plovilu koji podseća na svetove Tatija, Kitona ili Caplina, uranjamo u svet mora i ribarenja, mornarske samoće, dižemo mreže dok do nas dopire miris sveže ribe… Zabavni odnosi između predmeta i dekora doprinose ovoj intimistickoj predstavi punoj živahnih boja, poezije, tišine i oslišukivanja. Divan solo bez reči, fantastičan i zabavan koji nam otvara nove vidike… Ukrcajte se odmah!“

 

Cena ulaznice je 200,00 dinara.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Danas vam poklanjamo karte za pozorište Duško Radović

Poklanjamo vam 2x2 karte za dečiju predstavu u Malom pozorištu Duško Radović "Ko je Loret" koja se igra u subotu u 17h, kao i 2x2 karte za predstavu "Strašne priče ... »»


Humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarica 15.12.2013 u SKC Grad

Velika humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarice! Dečija kuća Bubamarica, privatni dečiji koji se trudi da se izdvaja od ostalih, kako samim radom sa decom, tako i celokupnim odnosom prema zajednici u ... »»


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»