Cineplexx porodični dan uz premijeru filma AVIONI 3D u subotu 31. avgusta

Porodični dan 31.avgust Cineplexx Delta CityU subotu, 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

U okviru ovog dana, mali posetioci i njihovi roditelji će moći premijerno da pogledaju novu animiranu avanturu „Avioni“ 3D, sinhronizovanu  na srpski jezik, u kojoj glavnu ulogu ima Dasti, dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome da učestvuje u trkama na velikim visinama. Ali Dasti nije napravljen za trke i pritom se boji visine. Zato će se obratiti vojnom pilotu Kapetanu da mu pomogne da se kvalifikuje za trku u kojoj će pokušati da pobedi Rasturača, avion koji brani titulu šampiona.

Premijera filma „Avioni“ 3D je zakazana za 18h, dok će svi posetioci Cineplexx-a u periodu od 12h do 17h moći da uživaju u tematskim aktivnostima u holu bioskopa. Likovna radionica inspirisana glavnim likovima filma „Avioni“, druženje sa klovnom balondžijom i glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji predstavljaju samo deo aktivnosti specijalno pripremljenih za Porodični dan u Cineplexxu.

Sve posetioce bioskopa Cineplexx očekuje i poklon magazin Mali Politikin Zabavnik, dok će autori najuspešnijih radova u okviru likovne radionice biti nagrađeni sa nagradama iz filma „Avioni“.

U subotu će na repertoaru biti i popularni sinhronizovani, filmski hitovi Štrumpfovi 2 3D i Turbo 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

 

Trejler filma Avioni 3D možete pogledati na sledećem linku:

 

http://www.youtube.com/watch?v=i0rzvNZ0OhI

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove ... »»

Izložba ikononopisaca

Otvaranje izložbe – Stvaralaštvo je vrlina

У петак 31. маја, у 19 часова, под покровитељством општине Земун  у Атељеу и галерији Чубрило (Кула на Гардошу, Гробљанска бб)  отвара се изложба иконописачке радионице Свети Лазар. Изложбу под насловом ... »»


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»