Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova.

audicija - muzicka radionicaProgram je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 – 20 godina) i obuhvata zajedničke radionice polaznika koji sviraju iste ili različite instumente. Za uspešno pohađanje radionice neophodno je osnovno poznavanje instrumenta ili vokalne tehnike (pevanja).

Cilj je da se zajedničkim muziciranjem polaznici usavršavaju u okviru benda, ansambla ili orkestra i da zajednički izvode pojedine kompozicije, vežbaju ritmičke i melodijske figure, kao i da osete mogućnosti zajedničkog pevanja i sviranja.

Kroz razne muzičke stilove (pop, rok, džez, klasika, etno) polaznici kreiraju sopstveni muzički izraz.

Projekat MODERNA MUZIČKA RADIONICA za mlade Čukarice je zajednički projekat Gradske opštine Čukarica , KC Čukarica i URMUS-a.

Program vodi Dejan Resanović, diplomirani muzički pedagog.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Turbo 3D dojurio u bioskope

Turbo 3D dojurio u bioskope

Uzbudljiva animirana komedija Turbo 3D stigla je u domaće bioskope. Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima "Kolosej" i "Cineplexx Delta City" publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili ... »»

Letnja radionica igraonica

Letnja radionica igraonica

Dečji Savez grada Vranja svake godine tradicionalno organizuje letnju radionicu igraonicu za decu. Ovogodišnja letnja igraonica radionica počinje sa radom u ponedeljak, 22. jula i trajće do 23. avgusta 2013.godine. Za učešće ... »»

Mikser kids market

Prvi MIKSER KIDS MARKET

Mikser kids market je nova platforma kulturne organizacije Mikser koja se održava u nedelju, 13. oktobra od 12 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Na premijernom izdanju će ... »»