Vaš banner ovde

FACE PAINTING BEOGRAD

Beograd
Telefon: 064/8400-238
e-mail: triniti.73@hotmail.com

FACE PAINTING BEOGRAD

Profesionalno oslikavanje lica i svetlucavi tattoo

FacePainting Beograd je ideja nastala  sa ciljem da se kroz zabavu i ekspresiju umetnika ulepšaju najlepši momenti odrastanja malih ljudi, da im se pomogne da bar za trenutak postanu svoji heroji iz mašte vile, patuljci, akcioni heroji ili šta god njihove barušaste glavice u tom trenutku požele... Svesni da naše maske, kao i svaka čarolija, traju kratko uvek se trudimo da damo sve od sebe da i kad ta čarolija  prodje ostane u njihovom sećanju kao lepa priča u kojoj su bili glavni likovi. Pa ko zna možda se sretnemo opet u nekom vremenu, kao i u pravoj bajci, kada će i oni držeći ga za ručicu dovesti svoga klinca da se druži sa nama.

Zato, svesni onoga što želimo da postignemo, stalno radimo na sebi i otvoreni za sve dobre ideje kao pravi čarobnjaci trudimo se da postanemo bolji i veseliji a naša magija jača i šarenija.

Šta koristimo:

Koristimo  isključivo  profesionalne boje marke “Snazaroo” koje su dermatološki testirane i ne škode dečjoj osetljivoj koži. Vrlo lako i brzo se skidaju sa lica običnim umivanjem vodom i sapunom ili vlažnom maramicom.  

Svetlucave tetovaže:

Glitter tattoo (svetlucave tetovaže) su privremene vodootporne tetovaže koje se rade  raznim šablonima, specijalnim lepkom i štrasom.Traju i do 10 dana.

Družimo se na:

- ROĐENDANIMA

- MASKENBALIMA

- PROMOCIJAMA

- FESTIVALIMA