Vaš banner ovde

Animacija dece Pahuljica

Beograd
Telefon: 065/2474-004
e-mail: ivanabarac04@gmail.com

Animacija Dece Pahuljica se profesionalno bavi animiranjem dece na srpskom i engleskom jeziku na: dečijim rođendanima, proslavama, maskenbalima, žurkama, promocijama, manifestacijama,…

Po pozivu dolazimo kod Vas bilo da je proslava u Vašem domu, igraonici, vrtiću, školi, restoranu, pozovite nas i dolazimo.

Kostimirani animatori u likove iz dečije maste: klovnovi, gusari, vile, princeze, angry bird i drugi likovi iz dečije mašte, mađionicari, žongleri, klovn-mađionicar će učiniti proslavu Vašeg deteta nezaboravnom i posebnom.

Animacije su prilagođene uzrastu dece kao i njihovim željama: tematske, sportsko-takmičarske, muzičke koreografije, kvizovi, show klovnova, lutkarka predstavica i dr.

Face Painting: U sklopu animacije, po želji, radimo face paintnig profesionalnim, dermatološki testiranim bojama Snazaroo, koje se vrlo lako i brzo otklanjaju sa lica običnim umivanjem ili vlažnom maramicom.

Boje su potpuno neškodljive i ne izazivaju nikakve alergijske reakcije.

Za par minuta drugari postaju likovi iz sopstvene mašte: tigrici, lavici, leptirići, princeze, gusari  dr. prema sopstvenoj zelji. Uz mnoštvo šljokica i cirkona tu su i svetlucave vodootporne tetovaže koje mogu trajati i do desetak dana.

Modeliranje balona: Pored ocrtavanja lica i figurice od balona su nezaobilazni deo svake dečije proslave. Za tili čas naši animatori ce napraviti: cvetić, kucu, srce, mač, mišica, papagaja u kavezu, žirafu, srce... posebno obradovati i razveseliti slavljenika i njegove drugare.

Pozovite nas i dolazimo!